Lomi Lomi

Egy utazásra hívlak!

Sodródva a víz hullámain, szállva a szél hátán, a nap melegével simogatva, a föld ölelésében megtartva.

Számomra ilyen. Minden alkalommal meglep és más-más élménnyel, megéléssel leszek gazdagabb. Van, hogy masszázs közben távoli tájakra, napsütötte tengerpartra visz az érzés, máskor önismereti útra „tévedek” és így leszek teljesebb általa. Van, amikor kikapcsol, ellazít és előfordul, hogy megdolgoztat vagy lendületet, inspirációt ad, hogy újult erővel lássak neki valami számomra fontosnak. Sosem ugyanolyan, mindig más, nem lehet rá felkészülni és mégsem ér sohasem felkészületlenül. A Lomilomi a biztonságot adó, megtartó, elfogadó, befogadó szeretet.

A Hawaii Lomilomi egy ősi, templomi masszázs, szertartások részét képezte. A masszázs terét én is így élem meg, ami előtte „csak egy szoba” volt, az akkor és ott, a Most-ban egy szentély, ahova belépve megszűnik a tér és az idő, csak a pillanatra figyelve érintelek. A kezelést a hagyományokhoz híven hawaii áldással nyitom meg és zárom le, segítve ezzel az „közlekedést” a külső és a belső világ között.

A Lomi egy olajos teljes testmasszázs, ahol az intim részek végig takarva vannak. Természet által inspirált, alkarral végzett mozdulatok jellemzik; a szépsége, a folyamatos áramlás, a soha meg nem szakadó mozdulatok a masszázs első pillanatától a végéig kísérnek.

Fontosnak tartom, hogy hozzám megérkezve magadhoz is legyen lehetőséged megérkezni, ezért Lomilomi előtt és azt követően is le tudunk ülni beszélgetni, ha szeretnéd.

Várlak szeretettel!

Aloha!