Herczegh Katalin vagyok

…1985-ben születtem Budapesten. 2013-ban mentem férjhez, majd ugyanebben az évben megszületett a kisfiam, két évre rá a kislányom is.
Közgazdász végzettségem ellenére mindig is az emberek lelke foglalkoztatott jobban. A „Hogy vagy?” kérdést mindig azért tettem fel, mert engem tényleg érdekelt a válasz; az is, ami a „Köszi, jól vagyok.” mögött meghúzódott. Szeretem hallgatni az embereket, a történeteiket, és szeretném hinni, hogy ahogy hallgatom őket, az örömök nagyobbak lesznek azáltal, hogy a megosztással újra átélhetik azokat, a fájdalmak pedig csökkennek, mert kimondva már kevésbé emészti őket belülről.
Ha lennének véletlenek, mondhatnám, hogy annak köszönhetem, hogy kapcsolatba kerültem a Hawaii Lomi Lomi és a Ringató masszázzsal, de igazából mind a kettővel a számomra legjobb időben találkoztam.
Gondom volt az érintéssel, nem szerettem, sőt, alig-alig viseltem el, ha valaki hozzám ért. Viselkedtem, nem ugrottam el senki elől, de nem éreztem jól magam a baráti ölelésekben, ezért elhatároztam, hogy változtatni szeretnék.
2018 -ban egy beszélgetős, barátnős estén szóba került a Ringatás – szeretném-e kipróbálni? „Érinthetetlenként” annál nagyobb biztonságot, mint amit ott és akkor egy érintés általi helyzet adni tudott volna, nem tudtam elképzelni, így igent mondtam. Az a Ringatás annyira elvarázsolt és annyi blokkot, gátat feloldott, hogy pár hónap múlva már László Anikótól tanultam az alapokat, hogy én is adhassam azoknak, akiknek pont ez a módszer nyújthat segítséget életük során.
A Lomilomit 2019-ben kértem és kaptam először, továbbra is azzal a céllal, hogy megbarátkozzam az érintéssel. A masszázsok „mellékhatása” volt, hogy az érintés fogadása, megszeretése mellett önmagamat is megismertem, elfogadtam, megszerettem. Egyre jobban hívtak a Lomiban rejlő lehetőségek, a Bodywork, az áramlás, a flow, így 2020-ban Witold Kucharczyk iskolájában sajátítottam el ennek a csodálatos polinéz masszázsnak az alapjait.

Szeretnék Neked úgy Ringató masszázst vagy Lomit adni, ahogy én szeretem kapni. Érkezésed után kis beszélgetéssel, amikor elmondhatod, hogy hogy vagy és utána is, leülve megpihenve a csöndben, hogy legyen tere, ideje dolgoznia Benned az átélteknek és tudjunk róla beszélni, ha szeretnéd.

Várlak szeretettel!