Ringató masszázs

Képzelj el egy vastag kötélből alkotott szoros csomót. Hányféleképpen tudod ezt a csomót eltűntetni?
Kettévághatod, mint Gordiusz, de akkor többé a kötelet se tudod teljes hosszában használni. Belefúrhatsz a csomó közepébe egy ceruzát és azzal feszegetheted, de beletörhet a ceruza és sérülhet a kötél felülete. Az ujjaiddal is nekiállhatsz szétbontani, de a körmeidnek és ujjbegyeknek sem jó, fáj, kellemetlen, ahogy megpróbálsz lazítani raja…
Mi lenne, ha megfognád a csomóból kilógó kötélvégeket és finoman elkezdenéd lötyögtetni őket? Ahogy a kötélvégek megmozdulnak, úgy maga a csomó is, a ritmikus „ringatásra” szépen lassan enged a szorításból, míg végül könnyedén szétbonthatjuk, anélkül, hogy bármi sérülne.

A Ringató masszázs is ezen az elven működik.

Ahogy a test finoman elkezd mozogni (mintha vízen lebegne), úgy kezdenek el lazulni, oldódni a bennünk lévő fizikai és lelki blokkok, csomók, szorítások.

Anélkül teszik mindezt, hogy nekiálltunk volna feszegetni, erővel szétbontani őket. Sérülés nélkül, békés, biztonságos közegben.

A Ringató masszázs egy ruhás masszázs,

melynek során a masszázs ágyon fekve a testedet hol kisebb, finomabb, gyorsabb, hol erőteljesebb, nagyobb, lassabb mozdulatokkal mozgásban tartom. A körülbelül egy órás időtartam alatt lehetőséged van pihenni, ellazulni, de a kezelés nagyon sok emléket, élményt, érzést, megélést is előhozhat, így társad tud lenni az önismereti utadon, vagy akár terápiás folyamatok kiegészítője is lehet.

Fontosnak tartom, hogy hozzám megérkezve magadhoz is legyen lehetőséged megérkezni, ezért Ringatást előtt és azt követően is le tudunk ülni beszélgetni, ha szeretnéd.
Várlak szeretettel!

Vélemények

„Mindig is tudtam, hogy az érintésnek ereje van, de Katinál megtapasztaltam, hogy a ringatásnak még nagyobb. Katinak egyszerűen varázskeze van. Ha szeretnél egy pezsdítő masszázs során az elakadásaidra választ kapni vagy egyszerűen kapcsolódni önmagaddal, szívből ajánlom a lomit is és a ringatást is. Sokszor felidézem az ott megélt képet, amikor a gyereknevelés kihívásaival szembesülök.”

Bea (36)